Stiri

Grup de experti pentru solutii de criza

Publicat la data de 2008-12-16

 

Din martie (sau aprilie) 2009, managerii timiseni vor putea solicita gratuit sfaturi de specialitate din partea unui grup de experti pentru solutii de criza care va fi constituit in jurul CCIA Timisoara.

Raspunsurile expertilor vor fi acordate direct solicitantilor, prin intalniri fata in fata si prin intermediul unui blog pe Internet, iar costul serviciilor ar putea fi acoperit printr-un proiect finantat din fonduri europene aflat acum in faza avansata de evaluare.

Prin acelasi proiect propus de CCIAT vor fi organizate si cursuri de pregatire in domeniul managementului crizei si managementului schimbarii.

Camera de comert va face lobby pe langa viitorul guvern pentru promovarea unui proiect de lege care sa reglementeze dezvoltarea creditului furnizor, o solutie anti-criza ce ar putea limita subfinantarea generata de inasprirea conditiilor de creditare oferite de banci.

Oamenii de afaceri sunt sfatuiti sa fie extrem de rezervati in urmatorii 2 ani atunci cand se gandesc la demararea unor noi proiecte de investitii si sa solicite studii si analize prealabile pentru fundamentarea oportunitatii oricarei investitii noi.

© Mircea Mitrutiu  .  banatbusiness.ro

mmpr

Banat Business: e–Revista afacerii tale