Stiri

Contabilitate online. Porti deschise spre web

Publicat la data de 2008-11-21

 

"Ciel" a lansat doua noi softuri ce permit lucrul la distanta prin internet si accesul rapid la informatii, imbunatatind productivitatea: rapoarte de contabilitate si salarii online.

. Firmele de contabilitate isi vor putea optimiza relatia cu clientii prin accesul online la rapoartele contabile.

In timp ce tin evidenta contabila a diferitelor companii, firmele de contabilitate pot acorda clientilor lor acces rapid, prin internet, la rapoartele contabile.

Unii clienti isi tin singuri evidenta contabila primara, la sediul lor si pot acorda expertului lor contabil acces online la rapoartele contabile pentru a controla si monitoriza procesul de contabilizare a documentelor.

. Aplicatia de salarii online lucreaza in totalitate ca o aplicatie web in care diferiti operatori pot lucra simultan in timp ce se afla in locatii diferite.

Expertii contabili vor putea calcula salariile pe baza datelor primare introduse online, de la distanta, de clientii lor, adica lista de angajati actualizata, datele cu privire la zilele de concedii efectuate, primele si bonusurile acordate.

Clientul poate vizualiza datele prelucrate de firma de contabilitate si poate printa apoi fluturasii de salariu.

In acest fel este salvat timpul ce s-ar pierde pentru transportul actelor de la client la contabil pe strazile aglomerate din Timisoara.

Accesul online la modulele de contabilitate si salarizare permite vizualizarea online a tuturor informatiilor si rapoartelor contabile.

. De asemenea, "Ciel" a lansat un nou podus destinat activitatilor de audit si revizuire contabila, o unealta utila care permite calculul riscului general si specific, propune pragul de semnificatie pe baza datelor contabile importate si ofera optiunea de listare a caietului de audit.

mmpr

Banat Business: e–Revista afacerii tale